Kontakt Healing

Healing med fysisk kontakt är en äldre typ av healingform. Det innebär att jag överför energi till mottagaren genom handpåläggning eller håller mina händer några centimeter ovanför den fysiska kroppen. Man ligger påklädd på en bänk ner bäddad med filtar, för att få det så bekvämt som möjligt. Vissa känner av healingen genom att det blir varmt/kallt på det området jag är på. Det är även vanligt att magen börja låta när jag jobbar.


Healingenergin anses vara en väldigt stark kärleksenergi som aktiverar kroppens läkning på fysisk, mental, känslomässig och andlig nivå. Den medför ökad blodgenomströmning, kan lindra smärta och också lösa upp blockeringar av energi som förhindrar kroppens egen läkning. Den stärker läkekraften och den egna livskraften. Healing är ett samlingsnamn för en lång rad gamla beprövade tekniker som hjälper kroppen till sitt eget läkande. Det är inte ovanligt att känna sig frusen efter en behandling, kroppstemperaturen sjunker ofta på grund av det avslappnade tillståndet. Ibland kan man känna känslomässig turbulens eller fysisk smärta i kroppen efter en behandling. Det är helt normalt och beror på att kropp och själ gör sig av med blockeringar och att en reaktion på healingen har inträffat.
Du kan även känna av healingen efter avslutad behandling, healingenergin arbetar med dig under lång tid efter att behandlingen har avslutats. Därför kan man upptäcka att läkning skett i olika former flera veckor efter en behandling.


Vid första tillfället går jag igenom dem 7 stora chakran och balanserar upp dem, vid återbesök balanserar jag upp vid behov.