Gravidmassage

Glöm inte att ta hand om er under tiden ni är gravida.
Jag har hört ofta att det inte finns något att göra åt men jag har turen att skriva att jag oftast inte har hållt med och kvinnorna som har kommit till mig har fått antigen en viss lindring eller helt återställt just den problematiken, och en del har fått rätt sorts bedömning - men avslappning har hjälp kvinnan att komma ner mer i kroppen och känna istället för att fly .
Under dem två graviditeter jag själv har fått äran att vara med om gick jag regelbundet på massage hos en utbildad massör inom gravida för att underlätta och stötta min tid under graviditeterna .

Jag varmt välkommen att höra av dig vid frågor, ingen fråga är dum .
Jag finns i Kristianstad - Gravidmassage

/Lisa
SÖKER FÖRETAG SOM VILL HA FÖRETAGSMASSAGE

22 januari 2015
Bon Vivant erbjuder företagsmassage i Kristianstad eller i närområdet.

Nu har vi äntligen hittat plats i vårt schema för lite fler företag som Bon vivant kan erbjuda företagsmassage. Folk glömmer ofta bort sig själva, vad kan vara bättre då än att få massage på jobbet? En massör från Bon Vivant kommer ut till ert företag/arbetsplats med massagebänk och alla tillbehör. Det enda som behövs är ett litet utrymme där behandlingarna kan utföras.

Har ni ett företag eller är anställd tveka inte att kontakta mig för ytterligare information. Ni kan även läsa mer under fliken Behandlingar-massage - företagsmassage.

lisa.rolandsson@gmail.com

ANSIKTSZONTERAPI

16 februari 2015
Nu har vi på Bon vivant och Salong Coquette bokat in oss på kurs i April. ANSIKTSZONTERAPI.
Ska bli väldigt spännande och intressant. Så håll utkick på sidan för spännande saker händer nu!

ELEVBEHANDLINAR

20 april 2015
Kursen i ansiktzonterapi var helt fantastik, väldigt lärorik och passade mig på pricken. Vi fick lära oss väldigt genomgående om var organen, lederna, och den mentala biten finns i ansiktet. Även dem stora delarna som ryggen, knäna osv. En helhets behandling. Ansiktzonterapi sägs vara bra vid besvär som allergier, astma, depression, eksem, huvudvärk, ledbesvär, magproblem, stress, spänningar nacke axlar, muskelsmärtor, stelhet, sömnbesvär m.m.

Är ni sugna på att prova så passa på nu när vi har elevbehandlingar. Ca 60 min för 200:-

Hör av er till oss för en tid 044- 21 05 70 eller 0701- 477 577

NU GÅR VI PÅ SEMESTER

18 juli 2015
Bon Vivant kommer vara stäng för semester v.30-v.32.

Salong Coquette v.30-v.31

Ha en trevlig sommar så ses vi igen efter semesterledigheten.