ÖGONFRANSFÖRLÄNINGS KURS

20 april 2014 
Nu har jag gått den efterlängtade kursen i fransförlängning hos Lafransar i Malmö. Dagen var jätte givande, ägaren/läraren Liss var helt underbar. Innan kursen började var jag rätt nervös men så fort man klev in i salongen och fick träffa Liss så var den borta med vinden. Vi började med att gå igenom produkterna vi skulle arbeta med och sen drog det igång. Vi fick se hur man föreberedde kunden inför behandlingen och sen började vi med att sätta 0,15mm C-böjda syntet fransar på våra modeller fram till lunch. Efter lunch fick vi själva förbereda kunden inför behandlingen och fortsatte med syntetfransarna, efter ett tag fick vi gå över och prova silkfransar som jag själv tycker mycket bättre om och även D-böjda fransar.
Nu ska jag bara öva upp skickligheten och framför allt snabbhet. Jag tar emot modeller för att öva så mycket som möjligt så jag kan bli en riktigt bra och erbjuda professionell fransförlängning.