Eteriska oljor - Young Living

Oljor har hjälpt mig och stöttat mig så mycket under det senaste månaderna på min resa mot en giftfri och hållbar livsstil, jag är så tacksam varje dag att de kom in i mitt liv! 

Jag är glad att få dela med mig av magin till dig med eteriska oljor! Oavsett om du är helt ny som jag var på oljor eller har provat några är jag säker på att du kan lära dig något.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mitt namn är Lisa och jag är en spirituellt livsglad mamma som älskar att ge andra möjlighet att skapa en giftfri miljö för sig själva och sin familj. Så pass mycket att jag nu berättar hur otroligt dessa flaskor med magi är och hjälper till att ge andra familjer möjlighet att byta till ett giftfritt liv som ett deltidsjobb och jag älskar det! Det område som jag brinner mest för är självkärlek, hitta kärleken till sig själv och med den insikten vill jag få bort alla gifter ur vårt hem.

 Här är lite mer om mig och min oljiga resa hittills!
Jag fann oljorna genom ett fantastiskt fint instagram konto och där fanns information som jag inte hade. Att våra vanliga rengörings och även smink, ja det mesta finns det kemikalier som inte är hälsosamma för oss. Jag vill ge mina barn de bästa förutsättningarna i livet så när jag fick veta detta blev jag först helt förskräckt sen blev jag arg att man får lov att använda dessa kemikalier i godkända produkter.  Men rent oljigt, så sover mina barn betydligt bättre med diffusern i sovrummet och varje kväll innan läggdags rollar vi deras stortå och fötter med eteriska oljor.  Men även när dem var förkylda använde jag mig av oljornas magi och stöttade dem under tiden vilket underlättade deras förkylning.

Jag hoppas kunna inspirera dig att leva ett mer giftfritt liv och stödja din väg mot en mer naturligt och giftfritt liv.

Vill ni följa mig på min resa så är ni hjärtligt välkomna till min privata Instagram

Rättigheterna för bild: Sara Sundberg

⋒ VAD ÄR ETERISKA OLJOR OCH VARFÖR ANVÄNDER VI DEM?


De är i grunden små flaskor med växtmagi
eteriska oljor är den mest kraftfulla delen av växten. De destilleras från buskar, blommor, träd, rötter, frukt, skal, hartser och örter.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Låt oss bli vetenskapliga  hos människor ger de stöd för alla system i kroppen: ditt skelett, muskelsystem, cirkulationssystemet, endokrina systemet och dina hormoner, andningsorgan och immunsystem.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Oljor kan användas som ett alternativ till alla de otäcka giftiga rengöringskemikalierna som finns i ditt hem. Du kan bokstavligen börja byta ut varje kemisk rengöringsprodukt i ditt hem för att leva en mer ren livsstil och du kan göra det utan att helt tömma ditt bankkonto. Lita på mig, jag håller själv på med det just nu och jag älskar att spara pengar när jag kan & detta renare sätt är BILLIGARE sätt också, win win liksom för både plånbok, min och familjens hälsa & moderjord.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tyvärr skapas inte alla oljor lika och den eteriska oljeindustrin är helt OREGLERAD. Detta innebär att oljebolag kan marknadsföra sin olja hur de vill. Varför säljer de oljor billigare? Jo för att spara pengar i processen. Om du sprutar bekämpningsmedel på dina grödor har du mer grödor att destillera. Om du använder ett kemiskt lösningsmedel för att extrahera oljan drar du ut mer. Om du späder den med en billigare olja eller bärolja kan du producera mer av den. Att använda oljor som dessa överträffar helt syftet med att försöka minska vår kemiska exponering, det är bokstavligen ingen anledning att använda dem! & stressa inte, så många människor vet inte om detta inklusive mig själv när jag först upptäckte YL & började min oljiga resa!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YL-oljor är den riktiga affären, ni betalar för kvalitet. varje växt är handskördad, det används inga bekämpningsmedel, inga kemikalier och inga ogräsmedel. Växterna skördas vid sin topp och genomgår en kraftig testprocess. De går sedan från gården direkt till ditt hem!

⋒ VARFÖR YOUNG LIVINGOkej, jag vet att det finns så många oljor där ute, de dyker upp överallt! Och det är svårt att veta vilka du ska välja? RENHET är det viktigaste du måste ta hänsyn till när du väljer eteriska oljor - speciellt om du planerar att använda dem lokalt och internt, annars kan du förgifta dig själv och orsaka mer skada än nytta.

De flesta ”eteriska oljor” på marknaden kan vara märkta 100% rena men tyvärr är det inte alltid så, det finns inga regler när det gäller eteriska oljor! Butiksköpta oljor behöver bara ha 5% olja för att märkas som 100% rena eller terapeutiska, det betyder att resten kan fyllas med giftiga syntetiska fyllmedel eller kraftigt spädas med vatten! det skulle vara som att använda en luftfräschande toalettspray inuti kroppen och på huden, det skulle du bara inte utsätta dig och din hälsa för! Jag vart med chockad, men nu vet du bättre och du kan göra bättre.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det är därför jag ENDAST använder, älskar och litar på Young Livning.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Du kan inte bara använda livsmedelsbutiker eteriska oljor och förvänta dig samma resultat.

Jag har aldrig älskat ett företag mer än Young Livning - deras "seed to seal" -löfte är det som verkligen fick mig att fastna för dem.

Rättigheterna till bild: Sara Sundgren

⋒ INVESTERA I ETT STARTKIT

Känner du att du med vill prova på oljorna eller vill komma bort från alla kemikalier vi har så nära inpå oss varje dag? 

Det är så mycket mer än bara oljor, väljer du att starta din oljiga/mer giftfria resa med mig så kommer du få tillgång till ett fantastiskt fint team med kvinnor som brinner för att man ska våga vara den man är och den stöttningen och peppen det finns här har jag aldrig träffat på tidigare. Vi har en facebook grupp man får tillgång till med massor av recept och kurser men vi har även olika evenemang som distanshealing, olika ceremonier och mycket mer spännande.


Jag kommer även skicka med ett välkomstpaket till dig som tack för du väljer mig att bli din guide under din resa. Jag kommer finnas här vid din sida om du har några frågor, vi gör detta tillsammans. 

Det finns lite olika startkit, på bilden här ser ni fantastiska aria (min favorit) mend et finns tre till olika diffuser och med en diffuser får man 12 oljor. 
Det finns även andra startkit som tex Young Livings egna städserie. 
Tryck på knappen här nedan om du vill se mer om startkiten eller du är redo att investera i denna livstil.


Skulle inte mitt sponsorID vara inskrivet så är det: 28396715