OM MIG

Lisa Snöarve

heter jag och bor i en gammal tågstation i Gammalstorp med min man och mina två döttrar. Jag var med om en olycka när jag gjorde lumpen 2010 vilket ledde mig till att jag blev mer och mer intresserad hur kroppen fungerar. Jag har alltid varit en känslomänniska och nyfiken av mig. Det spirituella har legat mig varmt om hjärtat länge men pockar mer och mer på min uppmärksamhet.

Jag utbildade mig till massör 2011 och där efter har jag vidareutbildat mig, man blir aldrig fullärd. Jag insåg under tiden jag jobbade som massör att många gravida hade problem som jag inte förstod, så valde att vidareutbilda mig inom gravidmassör. Efter jag själv hade varit gravid och förstod vad det innebar (på andra sidan) så valde jag att fortsatta inrikta mig på gravida för att kunna hjälpa till och stötta med den kunskapen jag har. 

Jag jobbar även mycket med emotionella blockeringar och försöker få kroppen att göra läkandet själv då jag starkt tror att huvud, kropp och själ måste vara sammankopplade för att vi ska må vårt bästa. Just nu går jag en 2 årig shamansk healing utbildning. Hoppas det jag erbjuder tilltalar dig. 

UTBIDNINGAR JAG HAR GÅTT
Sociala medier: INSTAGRAM / FACEBOOK
Medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund och har behandling och patientförsäkring.


OBS!
Vi har även en salongshund som heter Ino. Vill uppmärksamma detta ifall någon skulle vara allergiker.