OM MIG

Lisa Snöarve

heter jag och bor i en gammal tågstation i Gammalstorp med min man och mina två döttrar och våra djur. Jag var med om en olycka när jag gjorde lumpen 2010 vilket ledde mig till att jag blev mer och mer intresserad hur kroppen fungerar. Jag har alltid varit en känslomänniska och följt min egna väg. Det spirituella har alltid legat mig nära men jag kan inte längre blunda för att det är en del av mig precis som jag är en del av det. 
Jag utbildade mig till massör 2011 och där efter har jag vidareutbildat mig, jag blir aldrig fullärd. Jag insåg under tiden jag jobbade som massör att många gravida hade problem som jag inte förstod, så valde att vidareutbilda mig till gravidmassör. Efter jag själv hade fått gåvan att bära barn och förstod vad det innebar (på andra sidan) så valde jag att fortsatta inrikta mig på gravida för att kunna hjälpa till och stötta med den kunskapen jag har. 
Kvinnohälsa är min stora passion. Att kvinnor stöttar kvinnor och våga växa tillsammans i ett tryggt space. Våga stå i sin kraft.

Jag jobbar även mycket med emotionella blockeringar och försöker få kroppen att göra läkandet själv då jag starkt tror att huvud, kropp och själ måste vara sammankopplade för att vi ska må vårt bästa. Att vi ska komma ihåg att vi är HELA. 
Jag vandrar den shamanska vägen och står i Gudinnans tjänst.


Mitt ständiga mantra är att ha tillit till processen och följa hjärtats väg. Tveka inte att höra av dig om detta klingar rätt i dig.
kärlek och Ljus Lisa


UTBIDNINGAR JAG HAR GÅTT
Sociala medier: INSTAGRAM / FACEBOOK
Medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund och har behandling och patientförsäkring.


OBS!
Vi har även en salongshund som heter Ino. Vill uppmärksamma detta ifall någon skulle vara allergiker.